Opis stanowiska:
- Pakowanie:
Praca na tym dziale polega na pakowaniu oraz porcjowaniu wyrobów mięsnych, grillowych, marynat oraz mięsa mielonego przy taśmie. Produkty te pakowane są próżniowo lub w atmosferze chronionej (gazem).
Mamy również stanowiska przy produkcji steków na grilla.
Ilość zmian:
Pracujemy w systemie dwuzmianowym, zmiana poranna i popołudniowa.
Opis stanowiska:
- Rozbiór wieprzowo-wołowy:
Na stanowisku rzeźniczym osoba odpowiedzialna jest za:
- trybowanie elementów wieprzowych oraz wołowych
- klasowanie
- obróbkę
Ilość zmian:
Nasi rzeźnicy pracują na jedną zmianę (poranną), od poniedziałku do piątku.
Pakowacze pracują pięć dni w tygodniu na dwie zmiany (poranną i popołudniową).
Oferujemy:
- Umowę o pracę na niemieckich warunkach
- Zakwaterowanie
- Ubrania robocze oraz obuwie
- Ubezpieczenie
- Zapewniamy odpowiedni sprzęt dla rzeźników
Co należy zabrać?
Na sam wyjazd każdy musi się zaopatrzyć w rzeczy osobiste takie jak:
- Pościel, kołdra, poduszka
- Podstawowe naczynia: kubek, miseczkę, talerzyk, sztućce
- Cieplejsze rzeczy: polar, dres, bluza